Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

Tips voor seks op een festival

  •  
13-08-2019
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
4308 keer bekeken
  •  
foto tentseks
Bijna Lowlands! Stel je voor. Je staat linksvoor te dansen in een stomende X-Ray en dan zie je hem of haar. Tussen de rook, middenin de zwetende mensenmassa. Jullie ogen ontmoeten elkaar. En niet veel later jullie tongen ook. Handen verdwijnen op plekken waar ze eigenlijk niet horen. In ieder geval niet als je tussen een mensenmassa staat. Het is tijd om een plekje voor jullie alleen te zoeken. De enige plek waar je zo snel privacy kan vinden is je tent. En hoewel seks in een tent misschien niet ideaal klinkt, kan het prima. Vooral als je deze tips opvolgt:
Hou het schoon
Dit is misschien wel de belangrijkste tip. Hou je tent te allen tijde schoon. Dit kan lastig zijn op een festivalcamping. Maar het is niet onmogelijk. Zorg er ten eerste voor dat je vieze schoenen buiten de tent blijven. Alle geurtjes blijven namelijk hangen in je tent. Houd daarnaast altijd een vuilniszakje en condooms paraat. Door het met condoom te doen doe je het niet alleen veilig, maar hou je het ook schoon. Dit scheelt gehannes met sperma. En waar laat je dat condoom erna? Juist! In je vuilniszakje. Tot slot zijn natte doekjes ook je vriend. Zo kan je erna nog een beetje fris vanuit je tent tevoorschijn komen. 
Gebruik compacte standjes 
In de gemiddelde uitklaptent is er net ruimte voor twee mensen. En daar liggen dan ook nog allemaal spullen omheen. Daarom is het belangrijk om je niet in standjes te wurmen die veel ruimte vereisen. Ga voor compact. Denk hierbij aan lepeltje-lepeltje, de schildpad of missionaris. Op die manier laat je de tent heel en hou je het voor jezelf en de ander comfortabel. 
Rits dicht
Op een camping sta je zo dicht op elkaar dat andere mensen al snel naar binnen kunnen kijken. Doe daarom je rits dicht. Vind je het te warm in de tent tijdens de seks? Dan kan je er altijd nog voor kiezen om alleen de binnenste rits van je tent dicht te laten. Al is het maar een klein stukje. Frisse lucht doet wonderen. 
Kies je moment
Op een festivalcamping sta je niet alleen. Hordes tentjes staan om je heen. Om te voorkomen dat andere mensen van jullie mee kunnen genieten is het een idee om te seksen met achtergrondgeluid. Van een concert bijvoorbeeld. Op die manier verdampen jullie geluiden in het achtergrondgeluid van het festival. Hebben jullie nergens last van. En de buurtjes ook niet. 
Loos je slaapzak 
Het idee van seksen in een slaapzak is misschien romantisch, maar het toch handiger om hem even aan de kant te leggen. Alle lichaamssappen die vrijkomen bij seks in combinatie met glijmiddel gaan niet zo lekker met het materiaal van een slaapzak. Daarnaast is het waarschijnlijk veel te heet. Dus doe dat ding aan de kant en ga ervoor. 
Meer tips voor tentseks?  Check deze aflevering van Emma’s Peepshow: 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.