Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

De festival (bij)paklijst

  •  
14-08-2019
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
11672 keer bekeken
  •  
afbeeldinglowlands_
We staan aan de vooravond van een van de grootste festivals van Nederland: Lowlands. Als het goed is heb je je al mentaal voorbereid op de komende dagen. Je staat morgenochtend waarschijnlijk al om 8 uur in de rij om een plekje op die ene camping te bemachtigen. En je wisselt de komende dagen misschien wel meer lichaamssappen uit dan je lief is. In jullie festival groepsapp wordt elke dag een update van het weerbericht gestuurd, dus de regenponcho’s, laarzen en vuilniszakken heb je al lang en breed in je tas gemikt. Maar om zeker te zijn dat je niets vergeet als je naar een meerdaags festival gaat, hebben wij een paklijst voor je samengesteld.

DE BASICS

Je festivalkaartje downloaden.
Je ID of paspoort.
Geld,
we gaan ervan uit dat je aan bovenstaande dingen sowieso wel hebt gedacht. Anders is die regen echt je minste zorg dit weekend.
Kleding, best handig. Vergeet vooral geen warme trui voor in de avond.
Schoenen, die tegen regen en modder kunnen. 
Slippers, je deelt de douche met meer mensen dan je waarschijnlijk ooit in bed zal hebben.
Extra sokken.
Extra ondergoed,
daarmee voorkom je dat je bij iemand de tent induikt met een aangekoekt ondergoed. 
Je telefoon, zodat je je vrienden voor de 10e keer kunt vragen waar ze zijn, jij staat linksvoor duh.
Oplader. Datingapps kosten veel stroom.
Powerbank,  stopcontacten zijn ver te zoeken.
Zonnebril, hoe sneller hoe beter.
Regenponcho(‘s), make it fashion.
Zaklamp, tenzij je glow-in-the-dark condooms meeneemt. 
Een wegwerpcamera, om alle momenten vast te leggen die je ICloud niet kunnen verdragen.

SPUITEN & SLIKKEN

Genoeg condooms , anders kan je nu alvast een afspraak maken bij de soa poli.
De pil, tenzij je de perfecte vader voor je kind tegenkomt die je waarschijnlijk nooit meer ziet.
Antibacteriële handgel,  bedenk even hoeveel mensen voor je die dixi deur hebben aangeraakt.
Oordoppen, zowel handig voor op het festivalterrein tijdens je favoriete artiest, op de camping als je buren elkaar alle hoeken van de tent laten zien of als er naast je een after bezig is en jij nog een paar uurtjes slaap wil pakken.
Neem een extra dop mee, op het festivalterrein halen ze namelijk de dopjes van flessen af. 
Paracetamol, spreekt voor zich. 
Lolly’s, kauwgom, dextro, want snoepjes kunnen natuurlijk niet ontbreken op een
festival.
Magnesium pillen, als je kaken overuren hebben gedraaid, en dan bedoelen we niet door een lange tongsessie.
5HTP-pillen, deze pillen vullen je serotonine aan, waardoor je je minder down voelt de dagen erna. THANK US LATER. 
Huilend naar huis
Natuurlijk is het jammer als het festival afgelopen is, maar waarschijnlijk kijk je na de eerste nacht in je, toch niet zo waterdichte tent, al uit naar het moment waarop je weer in je eigen bed ligt. Het is dan ook wel handig om van tevoren alvast een aantal maatregelen te treffen. Zo voorkom je dat, als je thuiskomt, je nog een weg moet zien te banen naar je bed.
Bob
Als je met je vrienden met de auto bent gekomen, spreek dan van tevoren af wie er terugrijdt. Het is belangrijk dat deze vriend de laatste dag rekening houdt met het feit dat hij/zij moet terugrijden en dus niet helemaal tot het gaatje gaat. Het is niet alleen onveilig om met alcohol en drugs achter het stuur te zitten, het is ook nog eens verboden.
Dinsdagdip  
Ook is het handig om ervoor te zorgen dat je in ieder geval dinsdagochtend vrij bent. En dat je je koelkast vult voordat je weggaat om in ieder geval je dinsdagdip te overleven zonder naar de supermarkt te hoeven. Hierbij kan je het beste denken aan vloeibaar of zacht eten, of dingen die je in een blender kunt gooien. De kans is namelijk groot dat je spierpijn hebt in je kaken. En vergeet de vitaminepillen niet. Zo voorkom je dat je de rest van de week ligt te snotteren. Mocht je in de heat of the moment de condooms toch zijn vergeten op het festival, dan kan het een goed idee zijn om alvast een afspraak te maken bij de soa poli.
Als je alle punten hebt afgewerkt kan het haast niet anders dan dat je de komende dagen lekker zal gaan. En anders…bijpakken.  
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.