Spuiten en Slikken

De lekkerste livestreams van dit weekend

  •  
08-05-2020
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
815 keer bekeken
  •  
claptoneee

We zitten alweer bijna twee maanden in quarantaine. En betere tijden zijn in zicht. Want na dit weekend mag je weer met meerdere mensen afspreken en kan je naar de kapper. Hoera! Reden voor een feestje dit weekend. En waar doe je dat? Jawel, nog steeds in je eigen woonkamer. Daarom zetten wij de lekkerste livestreams voor je op een rijtje. Daar gaan we: 


1. Fiesta Macumba 

Nu de zon weer wat vaker schijnt, klinkt een huisfeestje met latin als muziek in de oren. Dat moet Fiesta Macumba ook hebben gedacht. Zij hosten vanavond namelijk een livestream voor een echte party latino style! De lekkerste reggaeton, salsa en merengue tunes knallen live vanuit het Patronaat in Haarlem zo jouw woonkamer in. Bailar bailar! 


2. United We Stream - Nyx Amsterdam

Ook United We Stream is dit weekend weer van de partij. En zondag wordt het extra gezellig want dan wordt de stream overgenomen door Nyx Amsterdam. Met niet alleen muziek, maar ook performances. Want het oog wil natuurlijk ook wat. Hoax, Nicky, Seven Angels en Spikey Lee nemen de draaitafel over. En onder anderen Envy Peru en Loena Maas zorgen voor performances. Dat belooft wat! 


3. Defected Virtual Festival 

Gaat jouw voorkeur uit naar Housemuziek? Dan hebben we goed nieuws. Het Britse platenlabel Defected geeft vrijdag namelijk de hele dag een virtueel festival. En daarvoor hebben ze niet de minste namen opgetrommeld. Onder anderen A-trak, Duke Dumont en Claptone staan klaar om er een feestje van te maken in jouw woonkamer. 


4. Q-Dance 

Vind je House te mellow en ben jij meer van de hardere stijlen? Ook dan zit je gebakken. Hardstyle-gigant Q-Dance host zaterdagavond een livestream. Dr. Peacock heeft er zin in en doet gedurende vijf uur lang een soloset. Dat wordt beuken. Misschien toch even een briefje bij je buren door de deur doen… 


5. Thuishaven 7 jaar 

Thuishaven bestaat dit weekend zeven jaar. Dat kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom streamen ze zaterdag van 12:00 uur tot 17:00 uur een radio uitzending live vanaf het Thuishaven-terrein in Amsterdam. Met onder anderen Michel de Hey, Franky Rizardo en Luuk van Dijk. Het festivalterrein is omgebouwd tot drive-thru. Dus je kan ook zelf - in de auto - een kijkje gaan nemen en wat lekkers te snacken afhalen. Dubbel feest. 

Delen:

Meer over dit onderwerp