Dit is de oude website van Spuiten en Slikken. Voor je dagelijkse dosis seks en drugs ga je naar onze nieuwe website op NPO3.

De lekkerste livestreams van dit weekend

  •  
01-05-2020
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
1062 keer bekeken
  •  
LIVESTREAMSFOTO

We naderen de zevende week van quarantaine. En alhoewel we de clubs, kroegen en festivals missen, slaat de gewenning toe. Feesten gebeurt nu ‘gewoon’ in de woonkamer. En met de kater van Koningsdag in ons achterhoofd, gaan we vrolijk verder. Want je koppie laten hangen, daar wordt niemand vrolijk van. Daarom is hier onze top 5 livestreams van dit weekend. Dansen maar: 


1. United We Stream Amsterdam 

United We Stream start dit weekend ook in Amsterdam! In Berlijn was dit platform al een maand bezig met livestreams om geld in te zamelen voor het nachtleven. En Amsterdam kon natuurlijk niet achterblijven. Dit weekend zijn streams vanuit onder andere Ruigoord, Radion en Sexyland. Met onder anderen Joost van Bellen, DJ Isis en Pablo Diskko die de draaitafel onveilig maken. 


2. Supernature presents: Superstream 

Supernature is hét queer discofeest van Nederland. En gelukkig laat het collectief zich niet tegenhouden door corona. Aanstaande zondag hosten zij een stream live vanuit het Rijk van de Keizer. Onder anderen Doppelgang, MMIV en Eljany zullen je alle hoeken van de woonkamer laten zien. Tijd om je discoballen uit het vet te halen! 


3. Glitterbox Virtual Festival 

Ibiza naar je woonkamer halen? Dat kan gewoon! Glitterbox organiseert vandaag namelijk voor de tweede keer een virtueel festival. Dit feest staat bekend om houseklassiekers en disco. Op de Glitterbox feesten doen draq queens, dansers en performers er alles aan om jou los te laten gaan. Benieuwd of dat op de stream ook het geval is. Daar kom je maar op een manier achter: streamen maar! 


4. Awakenings 

Niet helemaal live maar relive. Ook goed. Aanstaande zondag zendt Awakenings via hun livestream een opname van Awakening van vorig jaar tijdens Amsterdam Dance Event uit. Knallen dus. En hoewel dit niet helemaal live is, is het wel lekker om even te proeven van hoe feesten er in 2019 ook alweer aan toe ging. Met mensen. Op locatie. Ogen dicht, fantasie aan. 


5. Elrow

Dit hysterische, Spaanse collectief zorgt ervoor dat geen enkel feestje saai is. Zo ook het feestje in jouw woonkamer niet. Vanaf aanstaande zondag organiseert Elrow elke week de ‘Home Sessions’ livestream. Met deze zondag onder anderen Bontan en Denney. Om 16:00 uur start het feestje. Zorg dus dat je je bier op tijd koud zet.  


Kan jij geen genoeg krijgen van de streams en wil je na het weekend gewoon verder knallen? Dan heeft Bret op dinsdag en donderdag de oplossing voor je. Met MUTO Studio brengen ze - met telkens andere dj’s - het feestje gewoon naar jou toe! 

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.