Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

ZomerKassa | Uitzending | 29 juli 2023

29-07-2023

Wij zijn er deze zomer met drie speciale uitzendingen. In deze tweede aflevering van ZomerKassa gaan we met YouTube-fenomeen, culinair vlogger en auteur Nick Toet op stap om een aantal pretparken te bezoeken. Wat ben je gemiddeld kwijt aan een dagje pretpark, en ook niet onbelangrijk: welk pretpark biedt het meest veelzijdige, kwalitatief hoogwaardige voedsel? We gaan langs bij Duinrell, de Efteling, Slagharen, Toverland en Walibi. 

 

Ook testen we microvezelhanddoeken: welke handdoeken drogen het snelst en welke handdoeken zijn het prettigst in gebruik? Daarnaast beantwoorden we de vraag of goedkope zonnebrillen nét zo goed tegen ultraviolette straling beschermen als dure zonnebrillen, gaan we in op de zin en onzin omtrent onthaarders met kristallen én staan we stil bij enorme prijsstijgingen van staplaatsen op recreatieparken. Mag dat volgens de Recron-voorwaarden?

 

Lees hieronder meer informatie over de losse onderwerpen

- Beschermt een goedkope zonnebril even goed als een dure?
- Wat kost een dagje pretpark en welk park biedt het lekkerste eten?
- Scheren met een kristalonthaarder: wondermiddel of miskoop?
- Kassa Test: Welke microvezelhanddoek droogt het snelste?
- Rechtszaak wegens verhogingen jaargeld stacaravans en chalets

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.