Kassa

Webwinkel We Love Musthaves op vingers getikt door ACM

30-10-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
webshop webwinkel online 1127
Modewebshop We Love Musthaves is op de vingers getikt door de Autoriteit Consument & Markt (ACM). De online winkel moet de website aanpassen en consumenten op tijd terugbetalen. Wordt hier geen gehoor aan gegeven, dan moet We Love Musthaves dwangsommen betalen die kunnen oplopen tot 20.000 euro.
De ACM sprak de webshop in 2019 al aan op klachten. Begin dit jaar was het opnieuw raak. Daarop besloot de ACM over te gaan tot de zogenoemde last onder dwangsom, omdat het bedrijf weer de fout in ging. Klanten klaagden over geen of niet tijdige levering van bestellingen. Ook werden binnen de bedenktijd teruggestuurde artikelen niet tijdig terugbetaald. Daarnaast was de webshop slecht bereikbaar.

Reeks aan verbeteringen gevraagd

De ACM wil dat het bedrijf aan al deze klachten gehoor geeft. Ook moet de info over levertermijnen duidelijker en deze moeten worden nagekomen. Verder mogen klanten niet zomaar een tegoedbon krijgen, alleen als ze daar ook mee betaald hebben. Het bedrijf moet verder alle contactmogelijkheden die op de site staan aangegeven handhaven.
We Love Musthaves heeft tot uiterlijk vrijdag de tijd om de aanpassingen door te voeren. Doet het bedrijf dat niet, dan moet het 2000 euro per week betalen, met een maximum van 20.000 euro.  ANP
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!