Kassa

PostNL start eigen online supermarkt

17-07-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
stockit postnl 930
Onder het motto 'Je basics, altijd in huis' is PostNL begonnen met de online verkoop van supermarktwaren. Distrifood meldt dat de postbezorger een webshop voor boodschappen is begonnen onder de naam 'Stockit'. In de testfase wordt vooralsnog alleen in de regio's Amsterdam en Breda geleverd.
Digitale factuur
Het assortiment bestaat uit eten, drinken en drogisterijartikelen. Versproducten zijn vooralsnog niet verkrijgbaar in de online winkel. Getstockit.nl verkeert nog in een testfase. "Omdat we nog in een pilotfase zitten, bezorgen we op dit moment alleen in regio Amsterdam en regio Breda. We bezorgen 7 dagen per week, tussen 8:00 - 22:00 en rekenen geen bezorgkosten".
De klant krijgt na levering via WhatsApp een digitale factuur en een iDEAL link waarmee kan worden afgerekend. Bron: Stockit (afbeelding) / Distrifood
Delen:

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties (3)

lion4
lion418 jul. 2017 - 10:44

ik ben geen middenstander dus spreek  ik niet voor eigen parochie,

lion4
lion418 jul. 2017 - 10:42

helemaal mee eens, even de grens over om een pakketje te versturen, en de wekelijkse boodschappen  halen we gewoon in het dorp waar we wonen, als ik dan een keer rotte aardappelen heb is het mijn eigen schuld. Komt bij dat het hier reuze gezellig is om te winkelen.

cantate
cantate17 jul. 2017 - 20:19

Dat wordt dan wel heel erg verwarrend. Boodschappen halen bij de post, het moet niet gekker worden! "Geen bezorgkosten" is overigens wel aantrekkelijk, want dat is uniek. Maar wie betaalt dat? Vermoedelijk gaan ze de postzegels onbetaalbaar maken. Misschien ga ik dan (online) buitenlandse postzegels kopen en voor het versturen van (privé) post maar even de grens over wippen. En verder emailen en facebooken.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!