Hoe uiteenlopend de ziektes of aandoeningen ook zijn, de mensen die Emma volgt hebben met elkaar gemeen dat ze alles uit het leven halen en hun dromen najagen!

Trailer seizoen 21

05-02-2022

Een huid hebben die zo dun is als een vlinder, wat bij het minste of geringste voor pijnlijke wonden zorgt. Kampen met Body Dismorphic Disorder waardoor je continu met je uiterlijk bezig bent, omdat je jezelf of een onderdeel van je lichaam lelijk vindt. En zo autistisch zijn dat je ’poepen’ op een to do lijst zet omdat het anders vergeten wordt. In het nieuwe seizoen van ’Je Zal Het Maar Hebben’ ontmoet Jurre Geluk weer zestien inspirerende, jonge mensen met een zeldzame ziekte of aandoening. De een is zo geboren, de ander heeft het later in zijn leven gekregen. Maar één ding hebben ze met elkaar gemeen: ze proberen alles uit het leven te halen en jagen hun dromen na. Maar hoe doen ze dat als hun ziekte of aandoening het minder makkelijk maakt om mee te draaien in de maatschappij? Hoe zorgen ze ervoor dat hun aandoening niet de baas over hun leven wordt? 

Je Zal Het Maar Hebben is vanaf dinsdag 15 februari om 20.25 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.