Hoe uiteenlopend de ziektes of aandoeningen ook zijn, de mensen die Emma volgt hebben met elkaar gemeen dat ze alles uit het leven halen en hun dromen najagen!

Bart de Graaff Foundation

Bart de Graaff Foundation
Na de dood van Bart de Graaff richtten familie en vrienden de Bart de Graaff Foundation op. Omdat zijn bijnaam Bikkel was, werd het doel om -in zijn stijl- andere Bikkels te helpen; daadkrachtige jonge ondernemers (tot 36 jaar) met een niet te stuiten ambitie een eigen bedrijf te starten, óndanks hun levensbepalende lichamelijke beperking. 
We hebben al dik 100 Bikkels mogen begeleiden, verspreid over heel Nederland, met de start van hun bedrijf. Dit doen we niet alleen, maar samen met ‘mentor-bedrijven’; bedrijven die een Bikkel hebben ‘geadopteerd’ en deze coachen bij de start en exploitatie van hun onderneming gedurende het eerste jaar. Daarnaast stellen deze mentorbedrijven een startkapitaal ter beschikking. Als er geloofd wordt in jouw ideeën en je krachten, dan kan je bergen verzetten. Dat is wat we ook zien gebeuren bij Bikkels. En daar doen we het voor.