Hoe uiteenlopend de ziektes of aandoeningen ook zijn, de mensen die Emma volgt hebben met elkaar gemeen dat ze alles uit het leven halen en hun dromen najagen!

Over

Hoe is het om als zeventienjarige in een lichaam te zitten dat 136 jaar oud is en mensen je aankijken alsof je van een andere planeet bent? Of om te leven met meer dan twintig persoonlijkheden die met elkaar discussiëren in je hoofd? Te lachen zonder dat je gezichtsuitdrukking verandert? Het is een greep van de ziektes en aandoeningen die voorbijkomen in het 23e seizoen van Je Zal Het Maar Hebben. De één is ermee geboren, de ander kwam het later in het leven tegen. Maar hoe uiteenlopend de ziektes of aandoeningen ook zijn, de mensen die Emma volgt hebben met elkaar gemeen dat ze alles uit het leven halen en hun dromen najagen.

Emma: “Het uitpluizen van de obstakels en complexiteiten die deze mensen ervaren bij voor ons simpele alledaagse handelingen bleek een geweldige ontdekkingstocht. Binnen al deze beperkingen ligt zo veel creativiteit en fantasie. Hun krachtige kijk op het leven vind ik best jaloersmakend.”

Seb 2

Vanaf woensdag 31 januari wekelijks rond 21.20 uur op NPO 3