Sfeerfoto van Je Zal Het Maar Hebben
Je Zal Het Maar Hebben

Je Zal Het Maar Hebben

Vanaf dinsdag 15 oktober om 21:25 opnpo3

Je doet alles met je voeten, want je hebt geen handen, je hebt een extreme angst voor kots of je hebt geen gezichtsuitdrukking. Je zal het maar hebben!

VOLG ONS

Je Zal Het Maar Hebben

Over

Je hebt jezelf aangeleerd om alles met je voeten te doen omdat je geen armen hebt, je hebt zo’n extreme angst voor kots dat je je huis niet meer uit durft of je hebt geen gezichtsuitdrukking omdat je ziekte een spierafbreuk veroorzaakt.  
In het negentiende seizoen van Je Zal Het Maar Hebben gaat presentator Jurre Geluk langs bij 16 jongeren met een zeldzame aandoening of ziekte. Ze laten zien hoe ze leven met hun aandoening of ziekte, maar deze niet de baas over hun leven laten zijn.

In de eerste aflevering van Je Zal Het Maar Hebben bezoekt Jurre Danny (26) die op zijn vierde ernstige verwondingen opliep tijdens een woningbrand. Hoewel Danny’s afwijkende uiterlijk in zijn pubertijd voor veel problemen heeft gezorgd, heeft hij zijn handicap inmiddels volledig geaccepteerd en een leuke baan en vriendin gevonden.


Leonie (21) is door het zeer zeldzame Freeman Sheldon Syndroom slechts 1.35m lang, heeft een longinhoud van 40% en de spieren in haar gezicht staan enorm strak. Toch weerhoudt dit Leonie er niet van om de sterren van de hemel te dansen en een hbo-opleiding Toegepaste Psychologie af te ronden.

 

 


Je Zal Het Maar Hebben zie je vanaf 15 oktober bij BNNVARA op NPO 3!

 

Sfeerbeeld BNNVARA programma's