Sfeerfoto van Je Zal Het Maar Hebben

Je Zal Het Maar Hebben

was te zien opnpo3

Je doet alles met je voeten, want je hebt geen handen, je hebt een extreme angst voor kots of je hebt geen gezichtsuitdrukking. Je zal het maar hebben!
Je Zal Het Maar Hebben

Over

Je Zal Het Maar Hebben’ bestaat 20 jaar en dat is reden voor een feestje! Bijna 400 jongeren met een ziekte of handicap lieten Nederland zien hoe ze alles uit het leven halen ondanks hun beperking. Reden genoeg om uit te pakken met een vierdelige special. De huidige presentator van Je Zal Het Maar Hebben Jurre Geluk gaat op bezoek bij memorabele deelnemers die destijds met hun bijzondere verhalen en aanstekelijke levenslust veel los maakten bij kijkers en oud-presentatoren. Naast de portretten vertellen onze helden ook in vlogs hoe het ze de afgelopen 20 jaar is vergaan. Hoe gaat het nu? Zijn dromen uitgekomen en wensen realiteit geworden?


Jurre: “20 jaar!? Hoe leip is dat zeg. Ik weet nog dat ik als kleine gup naar Patrick zat te kijken hoe hij langs ging bij al deze bijzondere mensen. Nu mag ik het niet alleen zelf presenteren, maar krijg ik ook nog eens de eer om bij een aantal oud-kandidaten langs te gaan om het 20-jarig jubileum te vieren. Wat kan er veel veranderen in zo’n tijd! Verlenging van levensjaren, compleet nieuwe diagnoses, kinderen, maar altijd nog steeds dezelfde waanzinnig chille mensen.”

Twee decennia lang Je Zal Het Maar Hebben, daar zijn we trots op, #Fakkingtrots welteverstaan. Vooral op de kandidaten die ondanks tegenslagen proberen altijd positief te blijven en trots zijn op zichzelf. Die positiviteit willen we over Nederland laten uitstralen en daarom roepen we iedereen op om onder de hashtag #Fakkingtrots te delen waar zij trots op zijn!

‘Je Zal Het Maar Hebben 20 jaar’ was te zien bij BNNVARA op NPO 3.