Hoe uiteenlopend de ziektes of aandoeningen ook zijn, de mensen die Emma volgt hebben met elkaar gemeen dat ze alles uit het leven halen en hun dromen najagen!

Je Zal Het Maar Hebben Junior

800_nynke1

Naast het reguliere seizoen van ‘Je Zal Het Maar Hebben’ verschijnt er voor het eerst ook een junior variant op NPO Zapp. In ‘Je Zal Het Maar Hebben Junior’ ontmoet presentator Raïsha Zeegelaar zestien kinderen met een bijzondere aandoening of ziekte. Onder andere Mads (11) die zonder ogen is geboren, Amelie (13) die vlinderziekte heeft waardoor haar huid als crêpepapier is en Alice (8) die door alopecia nu al helemaal kaal is. Hoe gaan ze om met hun ziekte of aandoening? Wat doen ze als ze gekke blikken op het schoolplein krijgen? En hoe zorgen ze ervoor dat hun aandoening of ziekte het leven niet volledig beheerst?  ‘Je Zal Het Maar Hebben Junior’ is vanaf zondag 11 februari wekelijks om 19.20 uur te zien bij BNNVARA op NPO Zapp

Raïsha: “Het was een eer om het eerste seizoen ooit van ‘Je Zal Het Maar Hebben Junior’ te mogen maken. Ik heb allemaal strijders ontmoet die zich niet laten tegenhouden door hun ziekte of aandoening én ook niet door de vooroordelen die ze hierover krijgen van de wereld. Ik vind dat meer dan stoer. Ik kan niet wachten tot heel Nederland kennismaakt met deze toppers.”