Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

ZeroZeroZero verschijnt in april op NPO Plus

  •  
23-03-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
ZeroZeroZero
Het drugsdrama met Andrea Riseborough en Dane DeHaan is afkomstig van de bedenker van Gomorra.
De serie ZeroZeroZero komt in Nederland exclusief naar NPO Plus (voorheen NPO Start Plus). Het drama is een verfilming van het boek van Roberto Saviano, de Italiaanse auteur die eerder verantwoordelijk was voor Gomorra. Waar Gomorra vooral ging over de Napolitaanse maffia, gaat ZeroZeroZero nog een stap verder. Deze keer draait het om een cocaïnetransport, waarbij het wereldwijde netwerk dat zich bezighoudt met de productie, distributie en verkoop een miljoenen verslindende en gewelddadige bedrijfstak is. Gabriel Byrne ( War of the Worlds ) speelt de eigenaar van een groot transportbedrijf en Andrea Riseborough (Birdman) en Dane DeHaan (Chronicle) zijn te zien als zijn kinderen. Ook Harold Torres ( El Chapo ) en Tchéky Karyo ( Baptiste ) hebben rollen.
De volledige reeks van ZeroZeroZero (acht afleveringen) is vanaf 9 april te zien op NPO Plus. Vanaf 12 april is de reeks eveneens wekelijks te volgen op NPO 1 extra.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!