Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Zac & Mia aangekondigd door Ziggo

  •  
30-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
66 keer bekeken
  •  
Zac & Mia
Twee tieners met een levensbedreigende ziekte bouwen in het ziekenhuis een hechte band op.
Zac & Mia is een adaptatie van het gelijknamige boek van A.J. Betts, die werkzaam was op de oncologie-afdeling van een kinderziekenhuis en zich liet inspireren door de dingen die ze daar meemaakte. Het boek werd destijds vergeleken met het gelijksoortige The Fault in Our Stars, dat later bewerkt zou worden tot speelfilm. Het verhaal draait om Mia Phillips (een Emmy-winnende Anne Winters, tevens bekend van haar rol in 13 Reasons Why ) en Zac Meier (Kian Lawley), twee tieners die eigenlijk niets met elkaar gemeen hebben, maar toch een hele hechte band opbouwen, omdat ze in hetzelfde ziekehuis vechten tegen een levensbedreigende ziekte. Elke seizoen van Zac & Mia bestaat uit twaalf korte afleveringen. De serie kwam destijds na twee seizoenen ten einde.
Beide seizoenen van Zac & Mia verschijnen op 6 juni bij Ziggo Movies & Series. Bekijk hieronder de trailer van Videoland, waar de serie eveneens te zien is.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!