Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Younger S06 gaat 13 juni van start bij Videoland

  •  
17-05-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Younger
De nieuwe afleveringen zijn weer telkens één dag na de Amerikaanse première te zien in Nederland.
Younger draait om de 40-jarige Liza Miller (Sutton Foster), die ontdekt dat het lastig is om op die leeftijd nog aan een nieuwe baan te komen. Nadat ze in een bar versierd wordt door een twintiger (Nico Tortorella) die denkt dat ze van dezelfde leeftijd zijn, besluit ze met behulp van een make-over door haar vriendin Maggie (Debi Mazar) voortaan ook zelf door het leven te gaan als een twintiger. In het zesde seizoen wordt de relatie tussen Liza en Charles (Peter Hermann) concreter en dat levert de nodige complicaties op. Verder zijn er ook bijrollen voor Miriam Schor en Hilary Duff. Younger werd bedacht door Darren Star die, hoewel mensen hem wat dat betreft erg vaak verwarren met Michael Patrick King, ook de bedenker was van de HBO-serie Sex and the City.
De eerste vijf seizoenen van Younger zijn in Nederland te zien bij Videoland, waar seizoen zes op 13 juni van start gaat met wekelijkse afleveringen. Bekijk de trailer.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!