Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Younger S05 start 6 juni bij Videoland

  •  
07-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Younger
Het vijfde seizoen van de serie gaat vrijwel direct na de Amerikaanse première ook van start op Videoland.
Younger draait om de 40-jarige Liza (Sutton Foster), die door haar scheiding plotseling een alleenstaande moeder is geworden. Tijdens haar zoektocht naar werk ontdekt ze dat het op haar leeftijd erg moeilijk is om nog aan de bak te komen. Nadat ze in een bar versierd wordt door een twintiger (Nico Tortorella) die denkt dat ze van dezelfde leeftijd zijn, besluit ze met behulp van een make-over door haar vriendin Maggie (Debi Mazar) voortaan door het leven te gaan als iemand van 26. Younger werd bedacht door Darren Star die, hoewel mensen hem wat de betreft erg vaak verwarren met Michael Patrick King, ook de bedenker was van de HBO-serie Sex and the City. Het komische drama heeft tevens bijrollen voor Hilary Duff en Miriam Shor.
Het vijfde seizoen van Younger is in Nederland vanaf 6 juni te zien bij Videoland. Hieronder zie je hoe Star en de castleden herenigden voor de eerste 'table read'.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!