Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Younger: eerste blik op het zesde seizoen

  •  
19-04-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
50 keer bekeken
  •  
Younger poster
De komische dramaserie van Darren Star (Sex and the City) is in Nederland beschikbaar bij Videoland.
Sutton Foster is in Younger te zien als Liza, een veertiger die veel moeite heeft om aan een baan te komen. Wanneer ze in een bar versierd wordt door een twintiger (Nico Tortorella) die denkt dat ze van dezelfde leeftijd zijn, besluit ze zich voor te gaan doen als iemand van 26, en kan ze zowaar aan de slag als assistente bij een uitgeverij. In het zesde seizoen gaat Liza samenwonen met Charles (Peter Hermann). Daarnaast zijn onder anderen Debi Mazar (Entourage) en Hilary Duff (Lizzie McGuire) weer te zien in de serie van Sex and the City-bedenker Darren Star. In de nieuwe trailer worden de eerste beelden uit het zesde seizoen afgewisseld met interviewtjes en beelden van de 'table read' met de cast.
De eerste vijf seizoenen van Younger zijn in Nederland te zien bij Videoland, maar momenteel is nog niet duidelijk of en wanneer zij starten met het zesde seizoen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!