Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

You: thrillerserie onthult nieuwe trailer

  •  
03-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
You Poster
De hoofdrollen in de boekverfilming zijn voor Penn Badgley (Gossip Girl) en Elizabeth Lail (Once Upon a Time)
In You raakt de extreem intelligente Joe (Penn Badgley) in de ban van de schrijfster Guinevere (Elizabeth Lail). Gebruikmakend van internet en social media, verzamelt hij de meest intieme details over haar leven, om maar zo dicht mogelijk bij haar te kunnen komen. De romantische en ietwat gênante crush verandert in een obsessie, waarbij hij alle obstakels - én personen - die tussen hen instaan op strategische wijze uit de weg ruimt. Haar beste vriendin Peach (Shay Mitchell, Pretty Little Liars) lijkt echter zijn ware aard te zien. You is een adaptatie van het boek van Caroline Kepnes en werd gemaakt door Greg Berlanti (inmiddels vooral bekend van de DC-series op The CW) en Sera Gamble (Supernatural). De serie wordt tevens geproduceerd door Leslie Morgenstein ( Gossip Girl , Pretty Little Liars).
You verschijnt 26 december op Netflix. In Amerika werd de serie uitgezonden door Lifetime. Er is al een tweede seizoen in de maak, dat exclusief naar Netflix komt.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!