Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

You: thrillerserie met Penn Badgley naar Netflix

  •  
09-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
You
Penn Badgley (Gossip Girl) raakt compleet geobsedeerd door een jonge vrouw in zijn boekwinkel.
Badgley geeft in de serie You gestalte aan Joe Goldberg, een briljante New Yorker, die - in een wereld waarin iedereen 24 uur per dag online is - alle digitale middelen inzet om het hart van Beck (Elizabeth Lail, Once Upon A Time) te veroveren. Haar beste vriendin Peach (Shay Mitchell, Pretty Little Liars) ziet Joe echter als een gevaarlijke stalker en lijkt gelijk te krijgen. Hij doet namelijk alles wat nodig is om Beck voor zich te winnen en blijkt zelfs in staat tot het plegen van een moord. You is een adaptatie van het boek van Caroline Kepnes en werd voor televisie bewerkt door Greg Berlanti (vooral bekend van de DC-series op The CW) en Sera Gamble ( Supernatural ). De serie wordt tevens geproduceerd door Leslie Morgenstein ( Gossip Girl , Pretty Little Liars).
Netflix heeft geen datum bekend gemaakt, maar laat weten dat de serie 'binnenkort beschikbaar' is. In Amerika gaat You op 9 september in première bij zender Lifetime.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!