Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

XO, Kitty: trailer voor spin-off-serie van To All the Boys-films

  •  
25-04-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
185 keer bekeken
  •  
XO_Kitty_106_Unit_00515RC

Na een bijrol in de To All the Boys-films krijgt Lara Jeans jongere zusje Kitty (Anna Cathcart) nu haar eigen komische coming-of-age-serie.

Foto credit: Park Young-Sol / Netflix

Na drie films (waarvan het eerste deel verscheen in 2018) krijgt de To All the Boys-reeks een spin-off op Netflix in de vorm van een televisieserie. In XO, Kitty is Anna Cathcart opnieuw te zien als Katherine ‘Kitty’ Song Covey, het jongere zusje van de door Lana Condor gespeelde Lara Jean uit de films. In haar serie reist Kitty naar haar vriend in Zuid-Korea, met wie ze een langeafstandsrelatie onderhoudt. Ze denkt dan alles te weten over liefde en relaties, maar ontdekt al snel dat zaken een stuk ingewikkelder worden als je eigen gevoelens op het spel staan. XO, Kitty werd bedacht door Jenny Han, de schrijfster van de boekentrilogie waar de films op werden gebaseerd. Han treedt samen met Sascha Rothchild (GLOW) aan als showrunner.

XO, Kitty is vanaf 18 mei te zien op Netflix. De romantische coming-of-age-serie bestaat uit tien afleveringen met elk een speelduur van ongeveer 30 minuten.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!