Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The X-Files S11: eerste beelden vanuit NYCC

  •  
09-10-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
X Files
Op de New York Comic Con werd de trailer voor het elfde seizoen van The X-Files onthuld.
De in de jaren 90 immens populaire serie over FBI-agenten Fox Mulder (David Duchovny) en Dana Scully (Gillian Anderson) werd vorig jaar teruggehaald voor een zesdelig tiende seizoen. Achteraf gezien vonden de makers en de acteurs zes afleveringen wat weinig en daarom werd voor het aankomende elfde seizoen dat aantal opgeschroefd naar tien stuks. Achter de schermen is bedenker Chris Carter nog altijd de showrunner. Met hem keren ook X-Files-veteranen Darin Morgan, Glen Morgan en James Wong terug als scenaristen. Vince Gilligan ontbreekt door drukte met zijn eigen show Better Call Saul. Het elfde seizoen zal onder meer de focus leggen op William, de zoon van Mulder en Scully. In de nieuwe reeks gaan we verder ook (tenminste een iemand van) The Lone Gunmen terugzien.
Het elfde seizoen van The X-Files verschijnt in 2018, al is er nog geen premièredatum bekend. Carter sluit ook een twaalfde seizoen - en zelfs een derde speelfilm - niet uit.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!