Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Wynonna Earp dreigt van Netflix te verdwijnen

  •  
09-09-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
141 keer bekeken
  •  
Wynonna Earp S03
In Nederland staan de eerste twee seizoenen nu op Netflix, terwijl Amerika al halverwege seizoen vier is.
Op de website van Netflix staat nu te lezen dat Wynonna Earp op 30 september verwijderd wordt uit het vod-aanbod. Het nieuws over het wegvallen van de serie werd opgemerkt door de website Netflix-Nederland.nl. Momenteel zijn de eerste twee seizoenen te bekijken op Netflix, terwijl in Amerika ook het derde seizoen en de eerste helft van seizoen vier al op televisie te zien zijn geweest. Wynonna Earp volgt een verre kleindochter van Wyatt Earp, die met een speciaal pistool de stad Purgatory beschermt tegen de geesten van de outlaws die ooit door haar beroemde voorvader om het leven werden gebracht. De titelrol wordt gespeeld door Melanie Scrofano en verder zijn ook Dominique Provost-Chalkley (als haar zusje Waverly) en Tim Rozon (als Doc Holliday) te zien.
Wynonna Earp is nog tot 30 september beschikbaar op Netflix, hoewel de vod-dienst de licentie van een serie soms op het laatste moment alsnog verlengt.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!