Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Workaholics na zevende seizoen ten einde

  •  
05-11-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
work
Het zevende seizoen van Workaholics is tevens het laatste seizoen van de serie. De laatste reeks afleveringen gaat in januari van start.
Het einde zat er al een beetje aan te komen; hoofdrolspelers Blake Anderson, Adam DeVine en Anders Holm kregen het door het succes van de serie de afgelopen tijd steeds drukker. Het drietal begon ooit onder de naam Mail Order Comedy met het maken van komische sketches, waarna ze hun filmpjes van Comedy Central mochten uitbouwen tot een echte sitcom. Daarin waren ze te zien als drie nutteloze schoolverlaters en huisgenoten, die aan de slag gaan bij een telemarketingsbedrijf. Ook Kyle Newacheck – in de serie te zien als de drugdealer van het trio – had een belangrijk aandeel in de creatie van Workaholics. De serie betekende tevens de doorbraak van actrice Jillian Bell. Voor het zevende seizoen is al een gastrol van Nina Dobrev (The Vampire Diaries) bevestigd.
Het drietal herenigt binnenkort voor de Netflix-film Game Over, Man!, die wordt geschreven door Holm en geregisseerd door Newacheck. Holm krijgt tevens de hoofdrol in een nieuwe P.I.-serie op Fox, afkomstig van de schrijvers van The Office.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!