Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Will & Grace S10 start op 30 oktober

  •  
19-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Will & Grace S10
De eerste van achttien gloednieuwe afleveringen debuteert eind volgende maand op zender TLC.
De sitcom Will & Grace draait om de levens van advocaat Will Truman (Eric McCormack uit Travelers ), designer Grace Adler (Debra Messing, nu in de bioscoop te zien in Searching ), socialite Karen Walker (Megan Mullally) en acteur Sean Hayes (Jack McFarland). Alec Baldwin ( 30 Rock ), Mary McCormack (The West Wing) en Minnie Driver ( Speechless ) zijn straks opnieuw te zien in gastrollen. Daarnaast wordt David Schwimmer ( Friends ) geïntroduceerd als de vriend van Grace en zal Matt Bomer (White Collar) te zien zijn als de vriend van Will. Verder zijn er nog gastrollen voor nieuwkomers als Chelsea Handler ( Chelsea ), Jon Cryer (Two and a Half Men) en de Amerikaanse kunstschaatser en Olympisch medaillewinnaar Adam Rippon. Het tiende seizoen van Will & Grace werd wederom geschreven door Max Mutchnick en David Kohan, de oorspronkelijke bedenkers van de serie.
Het tiende seizoen van Will & Grace gaat 30 oktober in première op TLC. De serie is ook zeker van een elfde seizoen, dat opnieuw zal bestaan uit achttien afleveringen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!