Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Will & Grace S09 komt in mei naar Ziggo

  •  
31-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
119 keer bekeken
  •  
Will & Grace poster
De eerste reeks van de doorstart van Will & Grace is vanaf begin mei terug te kijken bij Ziggo Movies & Series.
Will & Grace kwam in 2006 na acht seizoenen ten einde, maar in 2017 werd de sitcom weer tot leven gewekt met een negende seizoen. En daarin waren Grace Adler (Debra Messing), Will Truman (Eric McCormack), Jack McFarlane (Sean Hayes) en Karen Walker (Megan Mullally) weer allemaal van de partij. Daarnaast werden er ook weer bekende gastrolspelers, zoals Jennifer Lopez en Alec Baldwin, aangetrokken. De doorstart van Will & Grace, hier in Nederland oorspronkelijk te zien bij TLC, was een succes en daarom debuteerde er vorig jaar ook nog een tiende seizoen op televisie. En daar zal het niet bij blijven, want nog voor de première van de tiende reeks werd ook al een elfde seizoen aangekondigd, dat in de herfst van dit jaar op televisie in première zal gaan.
Het complete negende seizoen van Will & Grace (zestien afleveringen in totaal, lees onze recensie van de eerste aflevering) verschijnt op 1 mei bij Ziggo Movies & Series.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!