Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Will Arnett naast Julia Stiles in Riviera S02

  •  
21-05-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Will Arnett
De opnamen van het tweede seizoen van de glossy dramaserie gingen eerder deze maand al van start.
Riviera werd bedacht door Neil Jordan, die op televisie eerder verantwoordelijk was voor The Borgias. De hoofdrol is voor Julia Stiles, bekend van de Bourne-films en het vijfde seizoen van Dexter. Stiles is in de serie te zien als curator Georgina Clios, die nadat haar schatrijke echtgenoot bij een explosie om het leven komt, wordt meegezogen in een gevaarlijke onderwereld. Arnett komt de cast versterken als Georgina's mysterieuze en charmante oom, die alles over haar lijkt te weten. De acteur is vooral bekend van de Netflix-series Bojack Horseman , Flaked en het binnenkort weer te verschijnen Arrested Development. In het tweede seizoen wordt ook een familie van Britse aristrocraten geïntroduceerd. Verder is ook Lena Olin ( Welcome to Sweden ) weer te zien in de nieuwe reeks.
Het eerste seizoen van Riviera was de best bekeken serie van het Britse betaalkanaal Sky Atlantic. In Nederland is het complete eerste seizoen nu te zien bij Videoland.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!