Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Wild Cards: Canadese detectiveserie krijgt een tweede seizoen

  •  
24-05-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
253 keer bekeken
  •  
wild-cards_PjkTbe

© The CW / CBC Television

Giacomo Gianniotti (dokter DeLuca in Grey's Anatomy) speelt een aan lager wal geraakte detective die moet samenwerken met een oplichter (Vanessa Morgan).

Goed nieuws voor de liefhebbers van het eerste seizoen van Wild Cards: er is een tweede seizoen van de Canadese politieserie in de maak bij The CW. De nieuwe reeks krijgt dertien afleveringen en dat zijn er drie meer dan het afgelopen seizoen. Wild Cards volgt de aan lager wal geraakte detective Cole Ellis (Giacoma Gianniotti), die wordt gekoppeld aan de in hechtenis genomen oplichter Max Mitchell (Vanessa Morgan). Door samen te werken maakt Cole kans om zijn oude baan terug te krijgen, terwijl Max de mogelijkheid krijgt om haar celstraf te ontlopen. Jason Priestley (Private Eyes) vertolkt een bijrol als de in de gevangenis opgesloten vader van Max. Het eerste seizoen van Wilds Cards ging in maart van dit jaar op de Nederlandse televisie in première op Net5. In de finale van de reeks onthulde Max informatie te hebben over de dood van de partner van Cole, waarmee de deur naar een vervolg al werd opengezet.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!