Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Wie is de Mol S19 en Streetview (2): de stad in

  •  
09-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
WIDM laser
Uit de teaser van twintig seconden valt weer een hoop af te leiden.
Vorige week voorzagen we hoe het nieuwe seizoen Wie is de Mol zou beginnen: op de Puente de Occidente, en aansluitend (ook voorspeld in die volgorde) met de dansopdracht in Santa Fé de Antioquia. Hoe we dat voorspelden, lees je hier.
Nu de teaser van aflevering 2, te zien via het Instagram-account van Wie is de Mol?
 
 
Het eerste shot is van een flatgebouw. En daardoor weten we: de kandidaten reizen af naar Medellín, na Bogota de grootste stad van Colombia. Want de aap op het flatgebouw zien we hier terug in Google Street View , aan de rand van Parque Lleras in de wijk El Poblado. Dáár zullen drie opdrachten (gesleep met een cirkel op een cryptisch bord, met Rick Paul en Nikkie als opzichters, een opdracht met deuren EN EEN LASERLABYRINT!) van de tweede aflevering zijn opgenomen.


Uit de leader...
8090.w869.0.1847a4b

... en de schildering in Street View.

Met deze informatie kunnen we nog meer voorspellen. Vorige week situeerden we al een andere opdracht in Medellín die we terugzien in de leader: met de lichten en het topshot van de rotonde. Niet voor de komende uitzending dus, maar waarschijnlijk voor aflevering 3.

8091.w1090.0.76cded0
7964.w1440.0.f2039dc
Voorspelling: een shot uit aflevering 3, want óók in Medellín gedraaid.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!