Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Wheelman: eerste blik op actiefilm van Netflix

  •  
06-09-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Wheelman
Frank Grillo trapt flink op het gaspedaal in de teaser voor de nieuwe Netflix-film Wheelman.
De actiethriller is het regiedebuut van de nog onbekende Jeremy Rush, die ook zelf het script schreef. Zijn hoofdrolspeler zal wellicht wat meer belletjes doen rinkelen, want Grillo had een grote rol in de laatste twee Purge-films ( waar nu een serie van in ontwikkeling is ) en speelt momenteel op tv de hoofdrol in het MMA-drama Kingdom. In Wheelman is hij te zien als de nog naamloze bestuurder van een vluchtauto, die na een bankroof verraden wordt. Met een auto vol geld en zijn familie in gevaar begint een race tegen de klok om erachter te komen wie hem erin heeft geluisd. De enige die hij nog kan vertrouwen is zijn veertienjarige dochter. Naast Grillo heeft Wheelman bijrollen voor onder anderen Caitlin Carmichael (300: Rise of an Empire) en Garret Dillahunt (Deadwood).
Joe Carnahan, die als regisseur met Grillo werkte aan The Grey (nu ook te zien op Netflix), is een van de producenten van Wheelman. De film gaat 20 oktober in première.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!