Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Westworld: volledige trailer voor het derde seizoen

  •  
20-02-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Westworld S03 poster
Een aantal robots bevinden zich nu in de buitenwereld, waar ze voor nieuwe uitdagingen komen te staan.
Westworld speelt zich niet langer af in het themapark, maar verplaatst de actie (voor een groot gedeelte) naar de buitenwereld, waar een aantal robots zich nu verschuilen. Dolores (Evan Rachel Wood) bouwt een band op met een bouwvaker (Aaron Paul uit El Camino: A Breaking Bad Movie ), en gaat achter een nieuwe 'big bad' (Vincent Cassel) aan. Meave (Thandiwe Newton) krijgt van Cassels personage de opdracht om Dolores op te sporen en te vernietigen. Verdere rollen zijn er voor onder anderen Jeffrey Wright, Ed Harris en Tessa Thompson en ook Katja Herbers ( Evil ) zal opnieuw te zien zijn. Westworld is afkomstig van Jonathan Nolan en Lisa Joy ( Person of Interest ), die voor de derde reeks onder meer de film Blade Runner aanhalen als inspiratie.
Westworld S03 is in Amerika vanaf 15 maart te zien op HBO. Vermoedelijk gaat het nieuwe seizoen hier in Nederland op 16 maart van start bij Ziggo Movies & Series.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!