Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Western Godless komt in november naar Netflix

  •  
25-08-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Godless
Netflix heeft de premièredatum van de westernserie Godless vastgelegd op 22 november.
Hoewel het gaat om een miniserie (zeven afleveringen en geen plannen voor een tweede seizoen) markeert Godless de eerste televisierol van Jeff Daniels, sinds het eindigen van The Newsroom in 2014. Daniels is in de serie te zien als de keiharde outlaw Frank Griffin, die samen met zijn bende wraak wil nemen op Roy Goode (Jack O’Connell uit Starred Up), een voormalige protégee die zich inmiddels tegen hem heeft gekeerd. Goode zoekt in een klein stadje onderdak bij weduwe Alice Flechter (Michelle Dockery uit Downton Abbey ). Uiteindelijk moeten ze samen de stad beschermen tegen de terreur van de bende. Godless werd geschreven en geregisseerd door Scott Frank. Steven Soderbergh, die eerder de door Frank geschreven misdaadfilm Out of Sight regisseerde, treedt aan als producent.
Godless is het eerste western-project van Netflix, dat onlangs ook een door de Coens gemaakte westernserie aankondigde. Op een eerste trailer is het nog even wachten.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!