Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

West Side Story verschijnt in maart op Disney+

  •  
10-02-2022
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
West Side Story
De musical van Steven Spielberg is genomineerd voor zeven Oscars, waaronder beste film en beste regisseur.
De recente bioscoopfilm West Side Story komt in maart naar Disney+. De musical ging afgelopen december hier in Nederland in première op het witte doek en werd eerder deze week genomineerd voor zeven Oscars , waaronder beste regisseur (Steven Spielberg) en beste film. West Side Story speelt zich af in 1957 en draait om de hevige rivaliteit tussen twee straatbendes (de Jets en de Sharks) en de verboden romance tussen Tony (Ansel Elgort) en Maria (Rachel Zegler). Net als de originele musical uit de jaren vijftig bevat de film muziek van Leonard Bernstein met teksten van Stephen Sondheim. Rita Moreno, ook te zien in de West Side Story -verfilming uit 1961, heeft een bijrolletje in Spielbergs nieuwe versie. Lees meer over de film in deze column en in onze recensie.
Volgens Disney komt West Side Story op 2 maart naar Disney+. De film verschijnt ook op het vanaf 8 maart beschikbare HBO Max.
Onze nieuwsbrief ontvangen? Iedere vrijdag de nieuwste series en films in je inbox! Meld je hier aan.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!