Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Watership Down onthult eerste trailer

  •  
04-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Watership Down
De tv-bewerking van het boek van Richard Adams verschijnt binnenkort op de BBC en bij Netflix.
Watership Down speelt zich af op het Engelse platteland en volgt een groep konijnen op zoek naar een beter leefgebied. Ze ondernemen een zware en extreem gevaarlijke reis. Het boek waarop deze vierdelige animatieserie van de BBC en Netflix is gebaseerd werd al meermaals verfilmd. Vooral de bejubelde maar niet echt voor kinderen geschikte tekenfilm uit 1978, waarin al het geweld uit het boek zeker niet werd geschuwd, zal veel kijkers zijn bijgebleven. Of deze tv-adaptatie net zo verontrustend wordt als die film is nog even afwachten, maar de stemmencast is in ieder geval minstens zo indrukwekkend: James McAvoy ( Split ) doet de stem van Hazel en verder zijn Nicholas Hoult ( X-Men ), John Boyega ( Star Wars ), Ben Kingsley ( Operation Finale ) en Olivia Colman ( The Crown ) te horen.
De vier afleveringen van Watership Down worden 22 en 23 december uitgezonden op BBC One. De releasedatum voor Netflix is inmiddels vastgelegd op 23 december.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!