Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Warrior gaat op 8 april van start bij Ziggo

  •  
28-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Warrior
Het actievolle misdaaddrama is gebaseerd op een idee van de legendarische vechtkunstenaar Bruce Lee.
Bruce Lee is dit jaar weer helemaal terug. Hij kwam (gespeeld door Mike Moh) onlangs voorbij in de teaser voor de aankomende film van regisseur Quentin Tarantino en daarnaast gaat in april de door hem bedachte serie Warrior in première op tv. Lee bedacht Warrior ooit als een project waarin hij zelf de hoofdrol zou spelen, maar kwam voor het zover kon komen te overlijden. Enkele jaren geleden vond zijn dochter Shannon het schrijfwerk dat haar vader al had gedaan, en inmiddels hebben Jonathan Tropper (Banshee) en Justin Lin (Fast Five) daar een concrete serie van gemaakt. Warrior speelt zich af in het oude San Francisco, waar vlak na de burgeroorlog hevige bendeoorlogen woeden. Martial arts-expert Ah Sahm (Andrew Koji) mengt zich in de strijd.
Het eerste seizoen van Warrior (tien afleveringen) is vanaf 8 april wekelijks te zien bij Ziggo Movies & Series. De serie is afkomstig van Cinemax, dat onderdeel is van HBO.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!