Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Vortex: Franse sciencefictionserie verschijnt in juni op Netflix

  •  
05-05-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
828 keer bekeken
  •  
Vortex

Middels een virtual reality-programma krijgt een agent (Tomer Sisley uit Balthazar) de kans om de dood van zijn vroegere geliefde (Camille Claris) te voorkomen.

Foto credit: Louis-Adrien Le Blay / FTV

De sciencefictionserie Vortex, die vorig jaar debuteerde op de Franse televisie, komt in Nederland volgende maand naar Netflix. De hoofdrol in de zesdelige reeks wordt gespeeld door Tomer Sisley, die onlangs nog te zien was in het misdaaddrama Balthazar. Vortex speelt zich af in het jaar 2025, wanneer agenten door middel van virtual reality een plaats delict nu volledig kunnen recreëren in een aparte ruimte. Als rechercheur Ludovic Béguin (Sisley) met behulp van de techniek de dood van een vrouw die verdronken is onderzoekt, gebeurt er iets onmogelijks: hij staat plots oog in oog met Mélanie (Camille Claris), zijn grote liefde die enkele decennia eerder op hetzelfde strand om het leven kwam. Kan Béguin het verleden veranderen en haar dood voorkomen? En wat zou dat betekenen voor zijn huidige leven met zijn nieuwe vrouw?

Vortex is vanaf 2 juni te zien op Netflix.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!