Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Vooruitblik: nieuw op Netflix in juli

  •  
01-07-2018
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Orange is the New Black S05
Na vorige maand GLOW S02 is het nu de beurt aan Orange is the New Black S06. Verder ook het tweede seizoen van Anne met een E, een misdaadserie uit India, talloze docu's en films, plus nieuwe afleveringen van Suits en Teen Wolf.
De grootste titel uit het eigen aanbod is ongetwijfeld het zesde seizoen van Orange is the New Black, dat arriveert op 27 juli. De zesde reeks zal zich afspelen in een nieuwe gevangenis, bekijk alvast een aantal foto's. Wat betreft andere series uit de eigen stal wordt er op 6 juli afgetrapt met het tweede seizoen van Anne met een E en het eerste seizoen van de Indiase thriller Sacred Games. Op dezelfde dag worden tevens twaalf nieuwe afleveringen van Comedians in Cars Getting Coffee vrijgegeven. Op 13 juli is het vervolgens de beurt aan het nieuwe bakprogramma Sugar Rush, op 15 juli komt Joel McHale terug met nieuwe afleveringen van zijn komische 'green screen' serie The Joel McHale Show en op 20 juli waagt Netflix zich voor het eerst aan een realityshow over verbouwingen met de serie Amazing Interiors. Op 27 juli verschijnt naast Orange is the New Black S06 ook het derde seizoen van El Chapo , plus de debuterende series Welcome to the Family en Roman Empire: Reign of Blood.
Netflix zal in juli ook weer verschillende series van andere zenders toevoegen aan het aanbod. De grote nieuwe smaakmaker is de komische dramaserie Good Girls van NBC, dat op 3 juli wordt toegevoegd. Vanaf 13 juli kunnen we zien wat er gebeurt na de schokkende finale van het vijfde seizoen van Suits , want die dag wordt het zesde seizoen van de advocatenserie vrijgegeven. Voor 13 juli heeft Netflix ook het negende seizoen van de animatieserie Archer aangekondigd, gevolgd door de laatste afleveringen van het zesde (en laatste) seizoen van Teen Wolf op 31 juli.
Voor de maand juli staan er tevens verschillende films en documentaires gereed. De twee grootste filmreleases zijn het tragikomische The Legacy of a Whitetail Hunter (6 juli) en het postapocalyptische How It Ends (13 juli). Verder zien we ook nog de films White Fang (6 juli), de David Spade-films Father of the Year en Graduates (20 juli), El Aviso (24 juli) en Extinction (27 juli). Wat betreft documentaires gaat op 6 juli First Team: Juventus weer verder. Verder zien we het harde leven achter tralies in Inside The World's Toughest Prisons S02 (6 juli), een culinaire ontdekkingstocht in Somebody Feed Phil S02 (6 juli), drugshandel in Drug Lords S02 (10 juli), misstanden in de medische sector in The Bleeding Edge (27 juli), atleten die een tweede kans krijgen in Last Chance U S03 (20 juli), en macabere plekken voor toeristen in Dark Tourist (20 juli). Tot slot is er ook stand up-comedy met The Comedy Lineup (3 juli) en nieuwe specials van Jim Jefferies (13 juli) en Iliza Shlesinger (24 juli).
We sluiten af met een aantal door Netflix aangekochte speelfilms die al voor deze maand zijn aangekondigd. Vanaf vandaag kun je bijvoorbeeld kijken naar de eerst vijf films uit de Fast & Furious-franchise, wat ongetwijfeld iets te maken zal hebben met de bijbehorende animatieserie waar Netflix nu aan werkt. Vanaf vandaag kun je tevens wegzwijmelen bij Romeo + Juliet (met Claire Danes en Leonardo DiCaprio) en kijken naar bruut geweld in het drama Sweet Virginia met Jon ' The Punisher ' Bernthal, plus de Nederlandse films Misfit en Meester Kikker. Later deze maand staan het geflopte Battleship (6 juli) en de Audrey Hepburn-klassieker Breakfast at Tiffany's (15 juli) op het programma.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!