Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Vooruitblik: nieuw op Netflix in januari

  •  
01-01-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Friends
Het nieuwe jaar begint goed bij Netflix, dat direct een aantal populaire series toevoegt.
Vandaag word het aanbod namelijk uitgebreid met de sitcom Friends. Alle tien de seizoenen (236 afleveringen) zijn nu te bekijken. Friends is niet de enige serie die vanaf vandaag in zijn geheel op Netflix te vinden is, want ook alle acht de seizoenen van Weeds (102 afleveringen) werden toegevoegd. Daarnaast gaan een viertal andere series vandaag weer verder met nieuwe seizoenen. Zo kun je nu kijken naar Viola Davis in het derde seizoen van How to Get Away with Murder. Ook het derde seizoen van The Flash (het vierde seizoen wordt op 17 januari weer opgepakt) is vanaf nu te zien en verder wordt het derde seizoen van de Batman-prequel Gotham vandaag toegevoegd. Op 23 januari introduceert Netflix een gloednieuwe superheld in de vorm van Black Lightning. Tot slot is ook het derde seizoen van de Britse sitcom Lovesick vanaf vandaag op Netflix te vinden.
Wat betreft hun eigen series debuteert Netflix op 5 januari het tweede (en ook laatste ) seizoen van Dirk Gently , een coproductie met BBC America. Vanaf diezelfde dag kun je ook kijken naar alle negen seizoenen van Comedians in Cars Getting Coffee. Deze webserie van Jerry Seinfeld werd oorspronkelijk gemaakt voor Sony's streamingdienst Crackle, maar verhuist deze maand naar Netflix. Op 12 januari verschijnt de tweede helft van het eerste seizoen van Disjointed , op 19 januari is het de beurt aan het vierde seizoen van Grace and Frankie en tot slot wordt op 26 januari ook het tweede seizoen van One Day at the Time vrijgegeven.
Op het gebied van eigen speelfilms pakt Netflix uit met The Polka King (12 januari), The Open House (19 januari), en A Futile and Stupid Gesture (26 januari). Wat betreft eigen documentaires kunnen we deze maand Rotten (5 januari), Somebody Feed Phil (12 januari) en Dirty Money (26 januari) verwachten. Daarnaast zijn er ook nog nieuwe stand-up specials van Tom Segura (Disgraceful op 12 januari), Katt Williams (Great America op 16 januari) en Todd Glass (Act Happy op 23 januari) in aantocht.
Deze maand ontwaken ook een aantal andere populaire series uit hun winterslaap. Star Trek: Discovery is op 8 januari als eerste aan de beurt. Het eerste seizoen van de serie heeft nu nog zes afleveringen te gaan. Vanaf 18 januari kun je ook weer kijken naar nieuwe afleveringen van het eerste seizoen van Dynasty en nieuwe afleveringen van het tweede seizoen van Riverdale. Liefhebbers van Designated Survivor zullen helaas nog iets langer moeten wachten op nieuwe afleveringen. De twee andere grote series die deze maand weer hervat worden zijn Homeland (het zesde seizoen wordt toegevoegd op 16 januari) en The Blacklist (het vierde seizoen wordt toegevoegd op 19 januari).
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!