Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Vooruitblik: nieuw op Netflix in december

  •  
01-12-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
netflix-logo-ta
Deze maand keert onder meer de duurste Netflix Original terug met een tweede seizoen.
Vandaag wordt echter afgetrapt met twee andere Netflix-series. In het tweede seizoen van Easy duiken we opnieuw in de levens van verschillende inwoners van Chicago. Daarnaast is het vandaag ook griezelen geblazen met Dark , het Duitse antwoord op Stranger Things en de eerste Netflix Original van onze oosterburen. Vanaf 8 december kun je kijken naar de verdere perikelen van de Britse monarchie in het tweede seizoen van The Crown. Daarna is 15 december nog een drukke dag, met de releases van het tweede seizoen van El Chapo , het tweede seizoen van Trollhunters en het vierde deel van The Ranch. Rond de feestdagen volgen de resterende afleveringen van het derde seizoen van Fuller House (22 december), het tweede seizoen van Cable Girls (25 december), het tweede seizoen van Travelers (26 december) en de tweede reeks van Bill Nye Saves the World (29 december).
Op filmgebied trapt Netflix vandaag af met Voyeur , een documentaire waarin een journalist een stuk schrijft over een dubieuze moteleigenaar. Op 15 december verschijnt vervolgens het eerste deel van de (semi)documentaire Wormwood. Er zitten echter ook nog komische kerstfilms aan te komen. Op 8 december verschijnt El Camino Christmas met Dax Shepard en Kurtwood Smith en vanaf 15 december kun je kijken naar Christmas Inheritance met Andie MacDowell. De grootste filmrelease van deze maand is echter de unieke politiefilm Bright met Will Smith (22 december). Verder is er nog meer komedie in de vorm van de nieuwe stand-up special van Judd Apatow (12 december) en Netflix sluit op 31 december het jaar af met de derde en laatste special van Dave Chappelle.
Verschillende door Netflix aangekochte series zitten momenteel in hun winterstop, maar deze maand verschijnen er in ieder geval nog een aantal nieuwe afleveringen van Dynasty en Riverdale. Vanaf vandaag kun je eveneens kijken naar het vijftiende seizoen van de animatieserie Family Guy en op 12 december opent Netflix de jacht op de beruchte Ted Kaczynski in Manhunt: Unabomber. Op filmgebied wordt vandaag Rain Man met Tom Cruise en Dustin Hoffman toegevoegd, gevolgd door in ieder geval nog Guardians of the Galaxy (18 december), Bad Moms (20 december), Concussion (20 december) en London Has Fallen (21 december).
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!