Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Voorspelling Wie is de Mol: zaterdag blijft iedereen in het spel

  •  
06-02-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Wie is de mol
Er zijn dit seizoen al zoveel kandidaten afgevallen, dat er nog een aflevering zonder afvallers móet komen. Voorspelling: dat gebeurt zaterdag.
De kandidaten van deze editie van Wie is de Mol zijn niet echt van het harmoniemodel. Ze kiezen (als ze kunnen) steeds voor geld in plaats van groepsvrijstellingen. Daardoor zijn er nu al zoveel kandidaten afgevallen, dat er nog een aflevering zonder afvallers móet komen.

Dit is wat we zeker weten: op 10 maart weten we wie de Mol is. Op die datum is de ontknoping ingeroosterd. Dat betekent een week eerder (3 maart) het finalespel en nog een week eerder (24 februari) de aflevering die in het teken staat van de vraag: wie gaat naar de finale? Die aflevering begint dus met vier kandidaten. Er zijn nu nog vijf kandidaten, en nog twee afleveringen tot aan die van 24 februari. Er zijn te weinig kandidaten voor te veel afleveringen. Vorig jaar gebeurde ook al zoiets, toen voorspelden we (terecht) hetzelfde.

We konden het zien aankomen. Steeds als de kandidaten werd gevraagd om een executie uit te stellen, kozen ze daar niet voor. Ron Boszhard mocht niet terugkeren bij de theater-opdracht. Bij de keuze tussen 5000 euro of een groepsvrijstelling koos de groep ook voor het eerste. Nu de finale nadert, móet er een aflevering zonder afvallers volgen, anders is de groep te snel klaar.

De preview van de komende aflevering (foto) suggereert iets soortgelijks. ‘Als je deze opdracht slim aanpakt, kun je bij de executie voorkomen dat je je scherm te zien krijgt’, zegt Art daar.

Op naar de uitzending van 17 februari dus, wanneer er écht nog iemand gaat afvallen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!