Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Volledige trailer voor Ozark van Netflix

  •  
13-07-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Ozark
Later deze maand kun je op Netflix kijken naar Ozark, een duister misdaaddrama met Jason Bateman en Laura Linney.
De serie wordt nu al volop vergeleken met Breaking Bad , aangezien het verhaal draait om een op het eerste gezicht keurige familieman (Bateman), die naast zijn werk als financieel adviseur ook geld witwast voor een drugskartel. Wanneer een van zijn zakenpartners een fout maakt, wordt hij gedwongen om samen met zijn gezin vanuit Chicago te verhuizen naar het roerige Ozark-gebergte. Daar krijg hij vervolgens te maken met allerlei nieuwe criminelen en een FBI-agent die hem graag tegen een aantal gevaarlijke mensen zou willen zien getuigen. Bateman nam ook de regie van een aantal afleveringen voor zijn rekening. Onlangs stapte hij nog achter de camera voor de films Bad Words en The Family Fang.
Ozark werd bedacht door Bill Dubuque, scenarist van films als The Accountant en The Judge. De tien afleveringen van het eerste seizoen zijn vanaf 21 juli te zien op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!