Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Volledige trailer voor nieuwe Gilmore Girls

  •  
25-10-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
90 keer bekeken
  •  
Gilmore Girls
Netflix komt met nieuwe afleveringen van Gilmore Girls. Ga alvast even terug naar Stars Hollow met de trailer voor A Year in the Life.
Gilmore Girls: A Year in the Life pakt de draad 9 jaar na het laatste seizoen op. De relatie van Lorelai (Lauren Graham) met Luke (Scott Patterson) is compleet vastgelopen, Rory (Alexis Bledel) kan haar carrière als journaliste in New York maar niet van de grond krijgen en Emily (Kelly Bishop) is volledig overstuur door het onverwachte overlijden van haar man Richard. De nieuwe reeks bestaat uit vier afleveringen met elk een speelduur van 90 minuten. Ze spelen zich allemaal af in een ander jaargetijde. Op 25 november worden ze alle vier tegelijk online gezet, ondanks dat Gilmore Girls-bedenker Amy Sherman-Palladino ze om nostalgische redenen stiekem toch liever één voor één had laten debuteren. Op Netflix kun je momenteel alle voorgaande seizoenen streamen en die zijn ook anno 2016 nog absoluut de moeite van het kijken waard.
Het eerste teasertje voor Gilmore Girls: A Year in the Life liet enkel Lorelai en Rory zien, maar in de onderstaande trailer komen nog veel meer oude bekenden voorbij. Naast de trailer kun je overigens ook nog een filmpje met de cast bekijken.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!