Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Volledig nieuwe trailer voor The Defenders

  •  
23-07-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The defenders
Uiteraard ontbraken ook The Defenders niet op Comic-Con, waar nieuwe beelden uit de cross-over onthuld werden.
Acteurs Charlie Cox (Daredevil), Krysten Ritter (Jessica Jones), Mike Colter (Luke Cage) en Finn Jones (Iron Fist) waren allemaal present bij de presentatie van Marvels nieuwste Netflix-serie. Ze werden vergezeld door onder anderen Sigourney Weaver (Aliens), die gestalte geeft aan de ‘big bad’ Alexandra. In de trailer lijkt ze Elektra (Elodie Yung) weer tot leven gewekt te hebben. Tijdens het panel werd ook onthuld dat Iron Fist een tweede seizoen zal krijgen. Daredevil kreeg al eerder een tweede seizoen en momenteel wordt er tevens gewerkt aan nieuwe afleveringen van Jessica Jones en Luke Cage. Ook Jon Bernthal dook onverwacht op tijdens het panel, om een eerste teaser voor zijn aankomende serie over The Punisher te debuteren. Helaas zijn die beelden (nog) niet online verschenen.
Het eerste seizoen van The Defenders bestaat uit acht afleveringen, die op 18 augustus door Netflix worden vrijgegeven. Marco Ramirez (Daredevil) treedt aan als showrunner.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!