Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Virginia Madsen verlaat Designated Survivor

  •  
23-06-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
181 keer bekeken
  •  
Kimble Hookstraten
Virginia Madsen liet op sociale media weten dat ze niet te zien zal zijn in het tweede seizoen van Designated Survivor.
De dramaserie draait om overheidsmedewerker Tom Kirkman (Kiefer Sutherland) die als ‘designated survivor’ tot zijn grote schrik wordt ingezworen als president, wanneer alle belangrijke politici plots om het leven komen bij een bomaanslag. Madsen had een gastrol als de concurrerende ‘designated survivor’ Kimble Hookstraten. Na een aantal clashes met het personage van Sutherland, was te zien hoe ze aan het einde van seizoen één de positie van Secretary of Education op zich nam. Die conclusie leek haar al van het echte speelveld te verwijderen, iets dat Madsen bevestigde op Twitter. ‘Het was een fantastische rol, maar ik denk dat de makers nu andere verhalen willen vertellen’, schreef de actrice op Twitter. ‘Als het aan mij ligt kom ik zeker nog ooit een keer terug.'
De serie is inmiddels toe aan alweer zijn vierde (!) showrunner; Keith Eisner ( The Good Wife ) mag seizoen twee in goede banen leiden. Seizoen één is nu te zien op Netflix.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!