Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Virgin River: trailer voor vijfde seizoen van romantische Netflix-serie

  •  
08-08-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
12719 keer bekeken
  •  
Virgin_River_n_S5_E9_00_33_58_15R

© Netflix

Mel (Alexandra Breckenridge) went aan een ander levensritme, Jack (Martin Henderson) werkt aan de groei van zijn bedrijf en de stad krijgt te maken met een brand.

Netflix onthulde vandaag de trailer voor het vijfde seizoen van Virgin River: op donderdag 7 september verschijnen er tien nieuwe afleveringen bij de vod-dienst. En daarmee is de vijfde reeks nog niet helemaal ten einde, want op donderdag 30 november worden er ook nog twee speciale ‘holiday episodes’ toegevoegd. Virgin River is een tv-bewerking van de boeken van Robyn Carr en volgt verpleegster Mel Monroe (Alexandra Breckenridge), die het drukke Los Angeles heeft verruild voor het afgelegen stadje Virgin River. In het vijfde seizoen probeert Mel te wennen aan een ander levensritme, werkt Jack (Martin Henderson) aan de toekomst van zijn bedrijf en krijgt het stadje te maken met nieuwe bedreigingen, waaronder een uitslaande brand. Overigens wordt er door Netflix momenteel ook al gewerkt aan nog een zesde seizoen van de serie.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!