Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Video: SNL persifleert gelekte tape van Trump

  •  
11-10-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
trump
Na het succes van de eerste sketch , was Alec Baldwin het afgelopen weekend direct weer te zien als Donald Trump in Saturday Night Live. Bekijk het fragment hieronder terug.
De sketch opent met het debat tussen Vice Presidentskandidaten Tim Kaine en Mike Pence. Wanneer Pence claimt dat Trump nog nooit een vrouwonvriendelijk woord in de mond heeft genomen, wordt het debat onderbroken door CNN, waarbij Brooke Baldwin (Cecily Strong) brekend nieuws heeft over het lekken van de obscene opmerkingen die Trump in 2005 maakte tegenover presentator Billy Bush. Daarna wordt de uitzending plots nogmaals onderbroken door Trump (Baldwin) zelf, die verklaarde dat hij zijn opmerkingen over het vastgrijpen van bepaalde vrouwelijke lichaamsdelen maakte toen hij nog een ‘jonge en kinderachtige man van 59 was’. Uiteraard duikt ook Kate McKinnon in de sketch op als Hillary Clinton, die tussen het feestgedruis door even laat weten dat ze Trumps opmerkingen verschrikkelijk vindt.
Het debat van zondagnacht kwam voor SNL net te laat, maar de gelekte audio / video kwam voor de makers nog net op tijd om nog mee te nemen. De tape had grote gevolgen voor Trump en ook Billy Bush is inmiddels door geschorst door NBC News. Volgende week zal ongetwijfeld het tweede presidentiële debat door SNL op de hak genomen worden, gevolgd door het derde en laatste debat een week later.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!