Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Verwijderde scène uit Game of Thrones S6

  •  
15-11-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
game
Deze week verscheen het zesde seizoen van Game of Thrones op blu-ray en dvd. Om dat te vieren zette HBO één van de verwijderde scènes ook online.
Het gesneuvelde fragment draait om Olenna Tyrell, gespeeld door de 78-jarige Diane Rigg, de actrice die in de jaren 60 bekend werd als Emma Peel in The Avengers en als Bond girl in On Her Majesty’s Secret Service. In de verwijderd scène gaat de Queen of Thorns in discussie met haar zoon Mace Tyrell (Roger Ashton-Griffiths), die zich eerder door Cersei liet verschepen naar Braavos, waardoor de High Sparrow de kans kreeg om Margaery (Natalie Dormer) and Loras (Finn Jones) op te sluiten. In haar laatste scène in de seizoensfinale zagen we hoe Lady Olenna een deal leek te sluiten met Varys en Ellaria Sand, wat straks hopelijk leidt tot een treffen met drakenmoeder Daenerys.
De thuisrelease van het zesde seizoen van Game of Thrones is nu te koop. Het zevende seizoen – bestaande uit 7 afleveringen – gaat in de zomer van 2017 van start op HBO. Lees ook ons interview met Game of Thrones -vertaler David Peterson.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!