Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Vera S09 komt in augustus naar NPO Start Plus

  •  
28-07-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Vera S09
Alle voorgaande seizoenen van de Britse crimi met Brenda Blethyn zijn al bij NPO Start Plus terug te kijken.
Brenda Blethyn (Secrets & Lies) geeft in de misdaadserie Vera gestalte aan Vera Stanhope, een gewiekste detective die ondanks haar wat oudere leeftijd nog altijd messcherp is. Ze wordt ondersteund door haar collega Joe Ashworth (David Leon) en, in de latere seizoenen, Aiden Healy (Kenny Doughty). Aan de start van het negende seizoen onderzoekt Vera de moord op forensisch psycholoog Joanne Caswell. Haar dood heeft mogelijk iets te maken met een van haar oude zaken. Vera is gebaseerd op de boekenreeks van Ann Cleeves en wordt in Engeland uitgezonden door ITV. Eerder dit jaar werd de serie verlengd met ook nog een tiende seizoen. In Nederland is Vera terug te kijken bij NPO Start Plus, waar begin dit jaar de laatste ontbrekende seizoenen werden toegevoegd.
Vera S09 verschijnt 30 augustus op NPO Start Plus, waar alle voorgaande seizoenen al te zien zijn. Het negende seizoen is vanaf 13 september ook te zien op NPO 1 Extra.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!