Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Vera: elfde seizoen van Britse misdaadserie gaat van start op VRT 1

  •  
31-07-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2989 keer bekeken
  •  
Vera

© ITV

Rechercheur Vera Stanhope (Brenda Blethyn) onderzoekt de dood van een aannemer die op het punt stond te getuigen in een rechtszaak.

Het elfde seizoen van Vera gaat binnenkort van start op de Belgische televisie: de zesdelige reeks is vanaf vrijdag 11 augustus te zien op VRT 1. Brenda Blethyn (Secrets & Lies) geeft in Vera gestalte aan de door Ann Cleeves (Shetland) bedachte rechercheur Vera Stanhope. In de première van het elfde seizoen wordt een aannemer dood aangetroffen bij de trappen van het Collingwood-monument. Het mysterie wordt nog groter wanneer Vera ontdekt dat de aannemer moest getuigen als kroongetuige in een zaak rond een gewelddadige aanval. Wanneer ze begint te graven in het leven van het slachtoffer, stuit ze op familiale spanningen, jaloezie en leugens. Overigens ging eerder dit jaar het twaalfde seizoen van Vera in première op de Britse televisie. Momenteel wordt er ook al gewerkt aan nog een dertiende seizoen, dat in 2024 zal verschijnen.

Vera S11 (en de vorige seizoenen) zijn momenteel ook te zien op NPO Plus.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!