Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Vera: complete serie naar NPO Start Plus

  •  
13-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
221 keer bekeken
  •  
Vera
Momenteel zijn enkel de laatste drie seizoenen van de Britse detectiveserie beschikbaar bij NPO Start Plus.
Het achtste seizoen van Vera was eerder dit jaar tijdens de detectivemaand te zien op NPO 2, en werd eveneens toegevoegd aan het aanbod van NPO Start Plus, waar tevens het zesde en zevende seizoen te zien zijn. In januari worden bij NPO Start Plus ook nog de eerste vijf seizoenen van Vera beschikbaar gesteld. Brenda Blethyn (Secrets & Lies) geeft in de Britse crimi gestalte aan Vera Stanhope, een al wat oudere maar zeker niet minder scherpe detective, die in het Engelse Northumberland misdaden onderzoekt. Ze wordt ondersteund door haar collega Joe Ashworth (David Leon) en, in de latere seizoenen, Aiden Healy (Kenny Doughty). Vera is gebaseerd op de boekenreeks van Ann Cleeves. Begin dit jaar bevestigde Blethyn dat er ook een negende seizoen zal komen.
Alle huidige seizoen van Vera zijn vanaf 11 januari te zien op NPO Start Plus.
Update: seizoen drie en vijf zullen toch iets langer op zich laten wachten. Seizoen drie verschijnt nu op 18 januari en seizoen vijf op 23 januari.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!