Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Veep-actrice Julia Louis-Dreyfus heeft borstkanker

  •  
29-09-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
78 keer bekeken
  •  
Julia-Louis-Dreyfus
Julia Louis-Dreyfus liet op Instragram weten dat er bij haar borstkanker is geconstateerd.
'Een op de acht vrouwen krijgt borstkanker. Vandaag ben ik diegene', schrijft de actrice in een post op Instagram, waarin ze tevens haar vrienden en familie bedankt voor alle steun en pleit voor universele gezondheidszorg. De Veep -actrice kreeg vervolgens op de sociale media talloze steunbetuigingen van collega’s, zoals van Veep-bedenker Armando Iannucci en tegenspeler Tony Hale. Ook Married with Children-actrice Christina Applegate, bij wie in 2008 borstkanker werd geconstateerd, stak haar een hart onder de riem. Dreyfus won eerder deze maand voor de zesde keer op rij een Emmy voor haar rol in Veep. De serie van HBO werd onlangs verzekerd van een zevende en laatste seizoen. De productie zal straks waar nodig aangepast worden aan de behoeften van de actrice.
Julia Louis-Dreyfus werkte in de jaren 80 aan Saturday Night Live en brak vervolgens door met Seinfeld. Haar huidige serie Veep is bij ons in Nederland te bekijken op Ziggo.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!