Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Veel cabaret bij Netflix op nieuwjaarsdag

  •  
23-12-2020
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
54 keer bekeken
  •  
Kees van Amstel
Het gaat om shows van onder meer Kees van Amstel, Jochem Myjer, Henry van Loon en Tim Fransen.
Netflix luidt op 1 januari het nieuwe jaar in met veel cabaret van eigen bodem. Je kunt er vanaf dan kijken naar meerdere shows, namelijk: De man die ik niet wilde worden van Kees van Amstel (foto), Als we zo vrij mogen zijn van Harrie Jekkers en Jeroen van Merwijk, Adem in, adem uit van Jochem Myjer, Groot succes deel 2 van Ronald Snijders, Ultimatum van Alex Ploeg, Sleutelmoment van Henry van Loon, Er wordt naar u geluisterd van Wim Helsen, Delerium II van Javier Guzman, Het kromme hout der mensheid van Tim Fransen, en Vla feest van Fabian Franciscus. Daarnaast wordt morgen tevens de oudejaarsconference van Claudia de Breij uit 2019 op Netflix toegevoegd. Overigens kun je op oudejaarsavond op televisie bij de NPO kijken naar de nieuwe voorstelling van Youp van 't Hek.
Update: ook Arjen Lubach - Live verschijnt 1 januari op Netflix.
Update: inmiddels ook aangekondigd voor 1 januari: Kijk haar gaan van Anne Neuteboom, De suppoost van Freek de Jonge, Het leven an sich van De Partizanen, Janus van Jasper van Kuijk
Update: ook op 1 januari: Tijdmachine van Nabil, Gut van Sanne Wallis de Vries, De ervaring van Lebbis, Later was alles beter van Peter Pannekoek, en Polderman draagt een steentje bij van Katinka Polderman.
Foto credit: Raul Neijhorst.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!